XI. Gárdonyi térnél kiváló befektetés!

Alapterület: 57 m² Bartók Béla XI. kerület 64.90 millió Ft

A XI. kerületben, a Gellért tér és a Gárdonyi tér közötti szakaszon kínálunk eladásra egy jó állapotú, 57 m2-es, 2 szobás lakást.

Az ingatlan egy gyönyörűen felújított, polgári típusú házban található, földszinti.
Bejárata a hangulatos, gondozott, belső udvarról nyílik, a szobák és a konyha ablakai is erre néznek. Ennek köszönhetően a lakás, központi elhelyezkedése ellenére teljesen csendes. Déli fekvése miatt az ingatlan nem sötét.

Jó elosztású lakás. Az előszobától balra a 2 egymásból nyíló szoba található. Szintén az előszobából nyílik a fürdőszoba-wc, illetve a kényelmes méretű konyha is, amihez kamra is tartozik.

A lakás jó műszaki állapotban van, a villany-és vízvezetékek már cseréltek, a burkolatok, a konyha és a fürdőszoba sem eredeti állapotúak. Fűtése gáz konvektorral és elektromos fűtőpanellel megoldott, a melegvizet villany bojler biztosítja.

Az ingatlan teljesen berendezett, akár teljes berendezéssel, bútorzattal is eladó!
Emiatt, illetve VERHETETLEN ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN AKÁR KIADÁSI CÉLRA IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes, rugalmasan megtekinthető!Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:2
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla polgári
fűtés:gázcirkó
fekvés:udvari
tájolás:déli
ház külső állapota:
belső állapot:
lakás környezete:Bel-Buda

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128