XI. Etele úton felújított, nagy loggiás, szobás panel lakás eladó!

Alapterület: 51 m² Etele XI. kerület 51.00 millió Ft

XI. kerület Etele úton, a Bikás Park és az Etele Pláza szomszédságában kínáljunk eladásra ezt az 51 m2-es, 2 szobás, felújított panel lakást.

Az ingatlan panelprogramon már átesett, rendezett, 2 liftes házban található, 7. emeleti, loggiás.

Néhány évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, ami magába foglalta a villany-és vízvezetékek, nyílászárók, burkolatok cseréjét, új konyhabútor beépítését, új fürdőszoba kialakítását, a loggia burkolását, klíma beszerelését, illetve a lakás előterében eredetileg meglévő fal elbontását. A fal eltávolításával kényelmes méretű étkezőt alakítottak ki. Az ablakokon redőny és szúnyogháló található.

Fűtése egyedi mérős távfűtés.

A lakás 5 m2-es, keleti fekvésű loggiájáról kellemes, zöld panorámában gyönyörködhetünk.

A vételér részét képezi a képeken is látható, igényes konyhabútor a beépített berendezésekkel együtt, a fürdőszobabútor akár a mosógéppel együtt, illetve a hálószobában és a nappaliban található nagy beépített szekrények és nappali bútor.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes, a teljes vételár megfizetése után azonnal birtokba vehető!

Rugalmasan megtekinthető, ezzel kapcsolatban várom hívását akár a hétvégi órákban is!Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához..

Szobák száma:2
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:öröklakás
épület jellegge:panel
fűtés:egyedi mérős távf.
fekvés:panorámás
tájolás:keleti
ház külső állapota:felújított
belső állapot:felújított
parkolás:utcán, közterületen
lakás környezete:Kelenföld

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128