Törökbálinton, nyugodt zsákutcában remek adottságú családi ház eladó!

Alapterület: Törökbálint Egyéb 99.00 millió Ft

Törökbálinton, nyugodt zsákutcában kínálunk megvételre egy 2000-ben, 38-as Porotherm téglából masszívan megépített, remek adottságú családi házat.

Az ingatlan 1118 m2-es, összközműves telken áll, közepes állapotú.

Maga a telek lépcsős kialakítású, a ház mögötti telekrész lejjebb helyezkedik el, majd lefelé lejt. Ezen a részen gyümölcsfák vannak.

A ház nettó 152 m2-es, 2 szintes. Az alsó szinten az előtérből tágas amerikai konyhás nappaliba lépünk. A konyhából ablakos spejz nyílik. A nappaliból kijárat vezet a teraszra. Ezen a szinten zuhanykabinos fürdőszoba-wc, háztartási helyiség és abból nyíló garázs található még.

A felső szinten levegős közösségi helyiség köti össze a 3 hálószobát, a nagy méretű fürdőszobát és a kis gardróbot. Az emeleti erkélyről csodás a panoráma.

A fűtést és a meleg vizet kondenzációs kazán adja. A házban mindenhol padlófűtés van, így amennyiben a fűtés korszerűsítésénél valaki hőszivattyúban gondolkodik, a csere könnyedén megoldható.

Az udvarban még további 3-4 gépkocsi tud parkolni.

Az ingatlan tehermentes, rugalmasan tudjuk mutatni!

Sok lehetőség van a házban, jöjjön, és nézze meg!

Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal akár a hétvégi órákban is!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:4
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázcirkó
belső állapot:felújítandó
parkolás:garázs
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128