Tárnok Ófaluban kiváló ár-érték arányú sorházi lakás eladó!

Alapterület: Egyéb 26.50 millió Ft

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam ezt a páratlan ingatlan vásárlási lehetőséget, mely saját célra, de akár befektetésre is kiválóan alkalmas!

Az ingatlan Tárnok Ófalu részén egy 3 lakásos sorház középső lakása, kis előkerttel mely pihenésre, grillezésre, sütögetésre teljes mértékben megfelel!

Az ingatlan az eredetileg a telken álló ház elontása után az idei évben épült 30 cm-es téglából, amin 10 cm-es szigetelés van. A tető 15 cm-es purhab szigetelést kapott.

A házikó alapterülete 50 m2, mely egy amerikai-konyhás nappaliból, két hálószobából, és egy zuhanyzós+kádas+wc fürdőszobából áll!

A lakás teljes felújításon esett át. Új a tető, új a vezetékezés, újak a nyílászárók, új Mika parapetcirkó fűtés, teljes körűen felújított fürdőszoba. Központi elhelyezkedésének köszönhetően minden elérhető közelségben található, a lakástól pár méterre található buszmegálló!

Nagyon jó ár-érték arányú ingatlan, jelenlegi piacon ilyet nem talál!

CSAK KÉSZPÉNZES VÁSÁRLÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Ha felkeltettem figyelmét, kérem hívjon a hét bármely napján!


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:sorház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázkazán
fekvés:kertre néző
ház külső állapota:újszerű
belső állapot:újszerű
parkolás:utcán, közterületen
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128