Kissvábhegyen felújított lakás garázzsal, tárolóval eladó

Alapterület: 118 m² Kissvábhegy XII. kerület 104.90 millió Ft

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben található.
A környéken a 212-es a 21-es, valamint a 21 A buszok járnak, amelyekkel pillanatok alatt elérhetjük ÚJBUDÁT, a Déli pályaudvart, valamint a Széll Kálmán teret. A környéken a parkolás díjtalan.
A kissvábhegyi természetvédelmi terület 3 perc sétatávolságra található, a Normafa 8 perc alatt érhető el busszal, így az ingatlan kimondottan ajánlott olyan családoknak, akik előnyben részesítik a nagy sétákat, a szabadtéri sportolást, időtöltést. Kisebb-nagyobb üzletek és bevásárló központok egyaránt néhány percre találhatók, így a lakás infrastrukturális szempontból is tökéletes választás.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A lakóépület 1974 ben épült, 3 szinten 6 lakás található. A téglából épült házat gondozott udvar öleli körbe, osztatlan közös tulajdon révén szabadon használható a tulajdonosok számára. A közelmúltban teljes körű felújításon esett át az épület, aminek keretében a külső homlokzatot és a tetőt is leszigetelték, kicserélték a vízelvezető csatornákat, a nyílászárókat, illetve kifestették a lépcsőházat. A lakásokhoz tartozó saját tárolókon felül kialakításra került egy közös tulajdonban lévő, 15m2-es tároló is!

A LAKÁS JELLEMZŐI:
A 87 nm-es, félemeleti lakásban nappali+ 2 külön bejáratú szoba, étkező-konyha, kamra, külön fürdő és WC található. A lakás néhány éve a belső nyílászárók kivételével teljes körű felújításon esett át! A közműhálózat is megújult (víz, villany, gáz), a régi kültéri nyílászárók helyett új műanyag keretes thermo ablakokat kerültek beépítésre, amik szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. A tulajdonosok kényelmét nagyméretű gardrób szekrények szolgálják. Az ingatlan extra fényes, napimádóknak kimondottan ajánlott!

A LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret 118 m2, ebből a lakás 87 m2, az erkély 10 m2, a garázs 15m2, a tároló 6 m2.
A belmagasság: 2,77 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra, kivéve a vízfogyasztást, amely a közös költség részét képezi. A fűtésről és a melegvíz ellátásról kombi gázcirkó gondoskodik.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16.700 Ft,mely magába foglalja a vízdíjat, takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a ház biztosítását.

PARKOLÁS ÉS TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy külön helyrajzi számon nyilvántartott, 21 nm-es, elektromos garázsajtóval felszerelt garázs és egy saját tároló. A garázs előtt, a zárt udvaron belül további 1 autónak kialakított felszíni beálló tartozik a lakáshoz.
Ezek vételára a lakás árán felül együttesen 8 millió forint és kötelezően megvásárolandók a lakóingatlannal együtt! A garázsnak és tárolónak közvetlen kapcsolata van a lépcsőházzal.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:3
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:van
ingatlan típusa:öröklakás
épület jellegge:tégla lapos
fűtés:gázcirkó
fekvés:utcai
tájolás:délnyugati
ház külső állapota:
belső állapot:felújított
parkolás:garázs
lakás környezete:Bel-Buda

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128