Fenyves Parkvárosban nappali+4 hálószobás családi ház eladó

Alapterület: 158 m² Fenyves Parkváros Érd 99 Ft

Érd egyik legkedveltebb részén, Fenyves Parkvárosban kínálunk eladásra egy 2015-ben épült, kiváló elosztású, nappali+4 hálószobás családi házat.

Az ingatlan rendezett, aszfaltozott utcában található, 902 m2-es, szépen benapozott, sík telken fekszik.
30 cm-es Porotherm téglából épült fa födémmel, 10 cm-es szigeteléssel, Terranova tetőcseréppel. A többrétegű műanyag nyílászárókon szúnyogháló és redőny is van.
A bruttó 132 m2-es+14 m2+10 m2 terasz, nettó 105 m2-es, egyszintes ingatlan hibátlan elosztásának köszönhetően akár 3 gyermekes családnak is kényelmes otthona lehet.
Az előszobából a ház központi részébe, a kényelmes méretű amerikai konyhás-étkezős nappaliba lépünk be. A nappaliból kijárat vezet a déli fekvésű, 14 m2-es kertre néző, intim teraszra.
A ház első frontján 1 hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba-wc található.
A hátsó fronton további 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba-wc helyezkedik el. A két szekciót az amerikai konyhás nappali köti össze, ez nagyon szerencsés, hiszen a szülők és a gyermekek élettere ezáltal kissé elkülönülhet.
A konyhabútor minőségi beépített gépekkel felszerelt, ezek (12 terítékes mosogatógép, szagelszívó, mikró, tűzhely sütővel) a vételár részét képezik. A konyhából 1.5 m2-es kamra nyílik.
A nappaliban található, 3.5 kw-os inverteres hűtő-fűtő klíma, amely az egész házat le tudja hűteni szintén a vételár része, csakúgy, mint a dekoratív, fa tüzelésű kandalló.
A fűtést kondenzációs gázkazán adja, a fürdőszobákban padlófűtéssel és törülköző szárítós radiátorral, a többi helyiségben radiátorokkal.
A térkővel burkolt udvarban akár 5-6 gépkocsival is lehet parkolni, a 38 m2-es, könnyű szerkezetes garázsban 2 autó számára van hely.

További extrák:
- szélessávú internet
- elektromos kapu és garázskapu
- riasztó előkészítés
- medence
- bográcsozó, szalonnasütő
- mászóka

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyú, rugalmasan megtekinthető.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:5
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázcirkó
fekvés:kertre néző
tájolás:déli
ház külső állapota:újszerű
belső állapot:
parkolás:garázs
lakás környezete:kiemelt zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128