Érdligeten csodás kertben családi ház eladó

Alapterület: 140 m² Érdliget Érd 117.90 millió Ft

Tisztelt Érdeklődő!

Érdliget csendes, felső részén szeretném figyelmébe ajánlani ezt a csodálatos, parkosított kertet uraló, remek adottságokkal rendelkező családi házat, ami csak arra vár, hogy új tulajdonosa visszaadja régi fényét!

Az 1994-ben stabilan megépített, 140 m2-es, vasbeton födémes, cseréptetős ingatlan közel 1300 m2-es telken áll, belső 2 szintes.

A ház főbejáratán belépve az ingatlan felső szintjére érkezünk.
Az előtérből tágas, napfényes, amerikai konyhás nappali nyílik, aminek összes ablaka a pazar kertre néz.
Ezen a szinten 2 hálószoba és egy wc található még.

Az alsó szintre a közlekedőből egy lépcső vezet. A nyáron kellemesen hűvös, télen fűtést alig igénylő félszuterén szinten 2 hálószoba, nagy méretű fürdőszoba, abból nyíló gardróbhelyiség és egy háztartási helyiség kapott helyet. A kertbe erről a szintről is vezet kijárat.

A ház riasztórendszerrel ellátott, fűtéséről gázkazán gondoskodik.

A gyönyörű, egzotikus növényekkel is beültetett kertben 40 m2-es, nagy, fedett teraszos nyári konyha található. Ebben fatüzelésű kandalló és klíma is van. A szép pázsitról, a mindig zöld növényekről automata öntözőrendszer gondoskodik.

Amennyiben arra vágyik, hogy egy jó adottságú, kiváló elhelyezkedésű házból a saját elképzelései szerint OTTHONT varázsolhasson, akkor keressen bátran, ennél az ingatlannál ez biztosan megvalósítható!

A ház rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, rövid időn belül birtokba vehető.

Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását akár a hétvégi órákban is!


Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft.-általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:5
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázkazán
fekvés:kertre néző
ház külső állapota:átlagos
belső állapot:átlagos
parkolás:kertben
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128