Érdliget centrumában, kitűnő közlekedéssel 84 m2-es (netto 76 m2), 3 szobás, újszerű lakás eladó.

Alapterület: 84 m² Érd 49.90 millió Ft

Érdliget centrumában, kitűnő közlekedéssel 84 m2-es (netto 76 m2), 3 szobás, újszerű lakás eladó. 


A 2019-ben átadott, 2 lakásos, minőségi alapanyagokkal kivitelezett társasházban lévő lakás 1. emeleti, 10 m2-es erkély tartozik hozzá. Ahogy az alaprajzon is látható a lakás remek elosztású, mindhárom szobája külön nyílik. A közel 23 m2-es nappali az utcafrontra nyílik, ÉK-i fekvésű. A 12 és 15 m2-es hálószobák csendes hátsó kertre néznek, DNy-i fekvésűek. A 10 m2-es erkélyre mindkét szobából ajtó nyílik, az erkély a szobák előtt teljes szélességben végigfut. 


A fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet. 
A lakásban a fűtést kondenzációs kazán biztosítja, a 2 hálószoba kivételével minden helyiégben van padlófűtés. Mindhárom szoba klimatizált. A vételárba beletartoznak a jó minőségi konyhagépekkel felszerelt konyhabútor (12 terítékes mosogatógép, extra méretű hűtőszekrény. beépített főzőlap, beépített sütő, beépített mikró, a mosogatóba beépített „konyhamalac”), illetve a közlekedőben és a hálószobában található, méretre készíttetett óriási gardróbszekrények.


Az ingatlanban távfelügyelethez bekötött riasztó van kiépítve. 
A lakáshoz zárt, udvari beálló tartozik, ez a vételárban benne van, ezenkívül 5 millió forintért garázs is vásárolható hozzá.
Az egész lakást magas minőségű anyagok, igényesség jellemzi. Kiváló elhelyezkedése miatt akár rendelőnek, irodának is kitűnő választás.


Az ingatlan tehermenetes, rendezett tulajdoni viszony, rugalmasan megtekinthető.
Várom hívását akár a hétvégi órákban is!

Szobák száma:3
Fél szobák száma:
Emelet:1
Lift:nincs
ingatlan típusa:öröklakás
épület jellegge:tégla
fűtés:gázcirkó
tájolás:délnyugati
ház külső állapota:újszerű
belső állapot:újszerű
lakás környezete:kertváros

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128

Bisnode tanusitvany