Érd Tusculanumban tökéletes elosztású, gyönyörű kertben álló családi ház eladó!

Alapterület: Tusculanum Érd 137.90 millió Ft

TÖKÉLETES ELRENDEZÉSŰ OTTHON-PAZAR KERT-KIVÁLÓ LOKÁCIÓ?

Amennyiben ezt keresi de eddig nem talált rá, akkor jó hírünk van!

Érd Tusculanum városrészben, 1234 m2-es, csodálatosan parkosított kertben várja új családját ez a 194 m2 alapterületű (161 m2 nettó), belső 2 szintes, tökéletes elosztású családi ház.

Az ingatlan 2000-ben épült 38-as téglából, vasbeton födémmel, cseréptetővel.
A minden centiméterben átgondolt tervezéssel épült, azóta is folyamatosan karbantartott otthont a nagy, szellős terek jellemzik.
Főbejárata az elektromos kapuval nyíló utcafronti oldalon található, de a lakótér a
37 m2-es, 2 állásos, fűtött, ablakos, kézmosóval is ellátott garázsból is megközelíthető. A garázs fölött padlástér található, ami pakolásra tökéletes.

A házban jól elkülönítetten alakították ki a szülői és a gyermek szekciót, a felnőttek birodalma lent, a gyermekeké fent található.

Az alsó szinten előtér, kézmosóval felszerelt wc, hatalmas amerikai konyhás nappali, (amelyből a nappali rész 46 m2-es, a konyha 10 m2), 3 fős szaunával felszerelt háztartási helyiség található. A nappaliból tolóajtón lehet kimenni a 20 m2-es hátsó teraszra, ahonnét pazar kilátás nyílik a kert nagy részére. A nappaliban extra felszereltség a fatüzelésű, működő kandalló, ami átvitt és szó szerinti értelemben is melegséget varázsol a házba a téli napokon.
Szintén a földszinten kapott helyet a kertre néző szülői háló, amelyhez gardrób és saját sarokkádas, zuhanykabinos, bidés fürdőszoba tartozik.

A felső szintre fával burkolt, masszív lépcső vezet. Ezen a szinten 3 élhető méretű hálószoba, gardrób helyiség, zuhanykabinos fürdőszoba és külön wc található.

Az egész házban egyedileg gyártott, 2 rétegű üveggel ellátott fa ablakok vannak.

Fűtését 3 éves Vaillant kombi gázkazán adja radiátorokon keresztül.

Az ingatlanban szekcionált, külső-belső, távfelügyelethez bekötött riasztó berendezés van.

Az otthon ékköve a csodásan parkosított, fákkal, rózsabokrokkal, sziklakerttel beültetett kert, amelyben bográcsozásra, grillezésre is kialakított, fedett szaletli kapott helyet. Az előtte lévő, műfűvel burkolt terület kiváló helyszíne a nyári sütögetéseknek, társas összejöveteleknek.
A szaletli hátuljánál kerti tárolót alakítottak ki.
A kertben automata öntözőrendszer gondoskodik a szép gyepről.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, tehermentes rugalmasan megtekinthető!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázcirkó
fekvés:kertre néző
tájolás:délnyugati
ház külső állapota:újszerű
belső állapot:
parkolás:garázs
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128