Érd Fenyves Parkváros alsón önálló családi ház eladó

Alapterület: 175 m² Fenyves Parkváros alsó Érd 63.90 millió Ft

Érd Fenyves Parkváros alsó részén, kiváló közlekedéssel eladó egy önálló családi ház.

Az ingatlan az M7-es autópálya fel-és lehajtójának, a Bem térnek, Intersparnak, iskolának, óvodának, stb. közelében található.

A 2 részletben épült, nettó 97 m2, bruttó kb. 175 m2 alapterületű, egyszintes ház 808 m2-es, összközműves, sík telken áll.

Az eredeti épületet a ’80-as években húzták fel, ehhez épült hozzá 1999-ben a jelenlegi nappali és nyári konyha rész.
Ezt követően 2020-ban rengeteget költöttek a házra. A felújítás keretein belül a falakra 10 cm kőzetgyapot szigetelés került. A nyílászárókat 3 rétegű Thermoplan üveggel ellátott műanyag ablakokra cserélték, megújult a villany-és vízvezeték rendszer, a burkolatok, új konyhabútort szereltek be, stb. A felújítás során minőségi anyagokat használtak.

Amihez nem nyúltak, az a tető, ami a később hozzáépített nappali fölött vasbetonból van, tehát ezen a részen a tetőtér beépíthető, az eredeti épületnél pedig fa.

Az ingatlan fűtését fatüzelésű kandalló, illetve elektromos fűtés adja, ez utóbbi modern, esztétikus fali fűtéspaneleken keresztül.

A házhoz kb. 80 m2 fedett terasz tartozik, amiket a képeken látható módon rendkívül hangulatosan rendezett be a tulajdonos.

Található a kertben továbbá egy kb. 15 m2-es, beton alapon álló, téglából épült melléképület, ahova a villany is be van vezetve. A kis házból igény szerint otthoni iroda, esetleg szolgáltató üzlet (műköröm, stb.) alakítható ki. Ehhez csupán a nyílászárókat kell kicserélni, illetve szigetelni kell az épületet.
Az udvarba több autóval is be lehet állni.


AZ INGATLAN JELENLEG KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZZEL VÁSÁROLHATÓ MEG!

Rugalmasan tudom mutatni!

Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal akár a hétvégi órákban is!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához.

Szobák száma:4
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:Ház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:villany
fűtés:kandalló
fekvés:kertre néző
tájolás:délnyugati
ház külső állapota:
belső állapot:felújított
parkolás:udvaron
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128