Diósd Sashegyen egyedi ikerház fél hatalmas telekkel eladó!

Alapterület: Diósd Sashegy Egyéb 129.90 millió Ft

***KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!***

VÁSÁROLJON ÉLETÉRZÉST DIÓSDON ! - CSODÁLATOS TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN, HATALMAS TEREKKEL RENDELKEZŐ, EGYEDI IKERHÁZFÉL ELADÓ!

Diósd csendes, zöld részén, frissen aszfaltozott utcában kínáljuk eladásra ezt a 320 m2 nettó alapterületű, belső 3 szintes, szinteltolásos kialakítású ikerház felet, aminek állapotára az építtető tulajdonosok a kezdetektől fogva rendívül vigyáztak.

Az ingatlan nagyméretű, 1540 m2-es, füves és ligetes résszel egyaránt rendelkező, intim telken áll.
A terület mérete rengeteg lehetőségeket rejt magában, amiknek csak a képzelet szab határt, akár kisebb focipálya is kialakítható rajta! :)

A ház 2004-ben épült 30 cm-es Porotherm téglából 5 cm szigeteléssel, vasbeton födémmel.

Hibátlan elrendezésű.
A főbejáraton át tágas előtérbe érkezünk, ahonnan dolgozószoba, 8 m2-es fürdőszoba-wc nyílik, illetve a garázsból is ide lépünk be.

Néhány lépcsőt lefelé haladva kinyílik a tér és az embert rögtön elvarázsolja a hatalmas, 37.5 m2-es étkező-konyha, amit a konyha közepén elhelyezkedő monumentális munkapult ural.
A konyhából 3 m2-es kamra nyílik. Szintén a konyhából közelíthető meg a pár lépcsőfokkal lejjebb elhelyezkedő szuterén szint, ahol kondiszoba, háztartási helyiség, illetve egy hobbiszoba kapott helyet.
Az étkező-konyhához egy légtérben kis szinteltolással hatalmas, 51.5 m2-es nappali kapcsolódik. Itt téli napokon kandalló mellett üldögélve élvezheti a család az együttlétet.
A nappaliból óriási, eltolható üvegajtón át lehet kijutni a 22 m2-es, fedett teraszra, ami 25 m2-es, az étkezőből is megközelíthető nyitott teraszban folytatódik.


A ház legfelső szintjére szintén az előszobából lehet feljutni. Itt egy 8 m2-es hallból nyílik minden helyiség, a 3 különnyíló hálószoba, ezek közül a fő hálószoba ritka nagy méretű, 25 m2-es!
A nappalihoz hasonlóan itt hatalmas, eltolható üvegajtó van, amin keresztül majd 8 m2-es teraszra léphetünk ki.
Ehhez a hálószobához 17 m2-es, fürdőkáddal és zuhanykabinnal is rendelkező, dupla mosdós fürdőszoba-wc tartozik.

A ház fűtését a szuterén szinten található, 1 éve teljesen felújított gázkazán adja padlófűtésen és radiátorokon keresztül.

A fűtött, 32.5 m2-es, dupla garázs előtti terület viacolor borítású.

Extrák:
- az összes szobában+ a konyhában 2 éves Daikin hűtő-fűtő klímaberendezés (összesen 6 db)
- távfelügyelethez bekötött riasztó
- elektromos kapu és garázskapu
- Geberit wc-k
- Hansgrohe csaptelepek

Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, M6-os, M0-s autópályák néhány perces autóútra találhatók, sárga busz Kelenföld felé, illetve kék busz a Campona felé 1.2 km-re van.
A Kelenföld irányába közlekedő vonat 1.5 km csupán.
Amerikai iskola szintén 1 km távolság.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, rugalmasan megtekinthető!
A tulajdonosok a gyors kiköltözés tekintetében partnerek lesznek a vevővel!

EGY MONDATBAN ÖSSZEFOGLALVA AMENNYIBEN OLYAN INGATLANT KERES, AHOL NEM KELL KOMPROMISSZUMOT KÖTNI SEM A TELEKBEN, SEM A BELSŐ TEREKBEN, SEM AZ ELRENDEZÉSBEN, MINDENKÉPPEN AJÁNLOM, HOGY TEKINTSE MEG EZT A GYÖNYÖRŰ OTTHONT!


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó Kft. - általi bizalmas kezeléséhez és nyilvántartásához..

Szobák száma:
Fél szobák száma:
Emelet:
Lift:nincs
ingatlan típusa:ikerház
épület jellegge:tégla sátortetős
fűtés:gázkazán
fűtés:padlófűtés
fekvés:kertre néző
tájolás:délkeleti
ház külső állapota:
belső állapot:
parkolás:garázs
lakás környezete:zöldövezet

értékesítő: Csergő Henrietta

+36306705128